esmaspäev, 14. detsember 2015

11.loeng -multimeedium kodus

1. kodus olevates olevatest seadmetest võimaldavad DLNA sertifikaati kaks sülearvutit ja üks lauaarvuti. Ei telekad ega telefonid ei sisalda märget DLNA sertifikaadi olemuse kohta.
2.Kui Elada koos vanematega siis on hea jagada meediat läbi kodu võrgu. Koduvõrku on võimalik windowsi üles seada 3 klikiga. sellega ühendamiseks kulub 2 klikki. Maci puhul tekib võrk arvutite vahel iseenesest. Samuti on võimalik windowsi ja maci vahel meediat kergelt vahendada, sest mac tunneb windowsi jagatud kaustad automaatselt ära . Lisaks võib meediat jagada läbi erinevate pilves olevate andmebaasida nagu flicker. Nende viga on aga see ,et seal on vaja sisselogimist mis tähendab ühte lisa parooli vanemate peas. See aga ei taha kuidagi seal püsida.
3.Kahjuks kodus pole kodus piisavalt mootdsaid seadmeid miracasti kasutamiseks. Aga kus viga näed laita seal sõber tuleb ja aitab. Leidsin sõbra kodust moodsa teleka ja telefoni. Süsteemi selgeks õppimine võttis aega umbes 3-4 minutit. Seejärel sai mõnusalt telefonis olnud muusikat juba läbi telekaga ühendatud muusikasüsteemi kuulata. Hindaksin programmi 8 peale, sest alati saab paremini.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar